علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، در سفر به استان کرمان و دیدار با محمدجواد فدایی، استاندار کرمان بر جریان سازی در جامعه با قرار گرفتن در مسیر مهارت تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، علی اوسط هاشمی ، در دیدار با استاندار، بیستم آذرماه سال جاری در محل استانداری کرمان، چالش امروز کشور را بیکاری دانست و گفت: اکثر جویندگان کار به دنبال یافتن شغل در مشاغل دولتی هستند که با وجود تورم نیرو در دولت، این امر امکان پذیر نیست و نیازمند تغییر در این مسیر با توسعه مهارت هستیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، با اشاره به اینکه فقر و بیکاری دو عامل تخریب گر و بحران زا برای کشور هستند، بیان کرد: استان کرمان ظرفیت تغییر از طریق مهارت را دارد و چنانچه با زیرساخت مناسبی در این مسیر پیش گام باشد، می تواند با تکیه بر قابلیتهای استان در مسیر مهارت قرار گیرد.
وی با اشاره به تولید 16 میلیون تُن فولاد در کشور افزود: ده درصد این تولید هزینه جوشکاری است که با تربیت نیروی ماهر کار در این رشته می توان « تولید ثروت» کرد و این نشان دهنده « ارزش مهارت» است.
معاون وزیر تعاون بیان کرد: جهت گیری و جریان حاکم بر جامعه معطوف به حوزه دانش و دانشگاه بوده است که به عاملی برای تضعیف قابلیت، استعداد و ارزش کار تبدیل شده است.
استانداردهای آموزش مهارت مبتنی بر تحولات بازار و تکنولوژی های جدید تدوین می شوند
علی اوسط هاشمی، بیان کرد: حوزه پژوهش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تحولات بازار مبتنی بر تکنولوژی جدید را بررسی و معطوف به نیاز بازار کار استانداردهای جدید را تهیه و تدوین می کند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: مهارت از منزلت خانگی تا بین المللی می تواند ایفای نقش کند.
فدایی: دانش و مهارت حرفه ای مکمل یکدیگر هستند
در ادامه این دیدار، محمدجواد فدایی، استاندار کرمان، ضمن ابراز خشنودی از ورود جدی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به مقوله مهارت، گفت: کرمان ۱۳ هزار و ۵۰۰ فارغ التحصیل مهندس کشاورزی بیکار دارد که با مدیریت و آموزش مهارتها به این گروه می توان ایجاد اشتغال کرد.
فدایی بیان کرد: دانش و مهارت حرفه ای مکمل یکدیگر هستند و فرهنگسازی در این زمینه ضروری است زیرا بسیاری از حرفهها در دنیای امروز اقتصادی هستند.
وی گفت: انعقاد تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با معین های اقتصادی در حوزههای مختلف مهارت آموزی کارگشا است.
در ادامه این دیدار، محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حوزههای معین اقتصادی که در توسعه کسب و کارهای خرد فعالیت دارند، افزود: لازمه قوام بنگاه های اقتصادی، حضور حوزه های متولی مهارت آموزی در کنار آنها است.
پورابراهیمی، گفت: ایجاد شهرکهای حرفهآموزی در استان، هزینههای سرانه خدمت آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای را کاهش می دهد و با اختصاص فضای مناسب می توان شرایطی فراهم کرد تا متقاضیان با هزینههای کمتر از مهارت آموزی برخوردار شوند.
تاریخ درج خبر : چهارشنبه ٢٠ آذر ١٣٩٨ | ساعت درج خبر : ١٣:١٥ | تعداد نمایش خبر : 2269